El CHV no pot puntuar a Pardinyes

25 Set 2017
CHV Vilanova Pardinyes Foto de Gerard Vallverdu-W

CHV Vilanova – Pardinyes. Foto de Gerard Vallverdú


Segona jornada de lliga catalana per a l’equip sènior femení del CH Vilanova que va encaixar una derrota a casa del Pardinyes. Les locals van sortir molt motivades, amb ganes d’agafar les regnes del partit des de bon començament. El CH Vilanova aguantava el marcador però no aconseguia capgirar-lo, mentre que el joc de conjunt local aconseguia marcar diferències


L’encert en el llançament exterior permeté a les vilanovines posar-se 9-11. Finalment dues exclusions defensives provocades pel pivot lleidetà, propiciaren el 14-11 del descans.

A la represa el Vilanova continuava la lluita pel partit. El parcial de 21-19 així ho demostra. Però la pressió final no fou prou productiva i el Pardinyes acabà enduent-se la victòria: 34 a 26.

Caldrà més contundència defensiva i verticalitat en el joc d’atac, per puntuar en les properes jornades. I l’equip té ganes de treballar per aconseguir-ho.

Per l’equip vilanoví van jugar: Nerea i Cristina (p), Jana, Sandra, Tània M 2, Tània C 3, Núria M 2, Mònica 1, Júlia 1, Núria Tr 5, Cristina 2, Maria, Marta H 1, Marta G 9.