El Club de lectura vilanoví es reunirà a l’abril per compartir ‘Cançó de la plana’

21 Feb 2019
Canco de la plana cartell-Club de lectura-abr19

El Club de lectura de la Biblioteca de Vilanova del Camí es reunirà el mes d’abril per comentar la lectura de Cançó de la plana de Kent Haruf. Una lectura prometedora que reunirà els integrants del club vilanoví el dia 5 d’abril, com és habitual en doble sessió, o bé a dos quarts de 4 de la tarda, o bé a dos quarts de 8 del vespre. Les trobades seran moderades per la bibliotecària vilanovina, Teresa Mas

L’autor uneix diverses veus per crear una novel·la coral que narra les vivències, les emocions i les relacions humanes d’una petita comunitat rural de Colorado, Holt. En aquest petit poble, un professor s’ha de fer càrrec dels seus dos fills, que s’inicien en l’aventura de viure, després de la desaparició de la seva dona; una adolescent embarassada és rebutjada per la seva mare i es veu obligada a buscar refugi, i dos germans solitaris d’edat avançada que viuen en una granja dels afores veuen com el seu dia a dia s’altera sense remei quan decideixen acollir un hoste inesperat.

Les vides de tots aquests personatges s’entrellacen en la cadència lenta d’aquesta comunitat rural que es debat entre la modernitat i els valors tradicionals.


El club es farà el 5 d’abril, com és habitual
en doble sessió, o bé a dos quarts de 4 de la tarda,
o bé a dos quarts de 8 del vespre


Amb una prosa senzilla i plena de detalls, Kent Haruf ens mostra un paisatge humà commovedor on l’amor i l’esperança esdevenen el motor de tota vida humana.

Cançó de la plana és una oda a la quotidianitat, a la senzillesa de les petites coses.

Les inscripcions gratuïtes a aquest Club de lectura es poden fer al taulell de préstec de la Biblioteca de Vilanova.