El Club Tennis Taula Vilanova cau contra el Sant Quirze

02 Mar 2011

tennis taulaMalgrat la contundència del marcador 1 a 5 en contra del CTT Vilanova, l’equip vilanoví va oposar força resistència en el partit contra el Sant Quirze. Una de les principals causes de la derrota és la doble lesió que arrosseguen Julio Morales i Bernat López, i que des del començament de la segona volta de la competició no els permet rendir al cent per cent per por a empitjorar.

Bernat López va iniciar el partit per part dels vilanovins i va cedir el primer punt als locals en perdre davant Estanislao Augé amb un resultat 1 a 3, amb un 10-12 en la partida final. Tot seguit Manuel Suero va perdre també davant José Jiménez 0 a 3 amb un 10-12 en el segon parcial i amb avantatge de 10-6 a favor del vilanoví que no va saber rematar la partida que podria haver establert l’empat.

Julio Morales va estar a punt de puntuar pels locals però finalment va cedir un ajustat 2 a 3 davant Cristina Pérez. I novament Bernat López va ensopegar i no va poder doblegar José Jiménez, un jugador inferior al vilanoví. Però com dèiem en començar López no es troba en plena forma física.

L’únic punt per al Vilanova el va aconseguir Julio Morales; en un disputat 3 a 2 es va imposar a Estanislao Augé. Finalment, però, Manuel Suero va cedir el darrer punt als locals tot i fer una bona partida, com demostren els parcials (10-12, 10-12 i 4-11) i va ser superat per Cristina Pérez per 0 a 3.

El pròxim diumenge, el Vilanova espera retrobar-se amb la victòria en el seu desplaçament per jugar contra El Prat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by