Primer curs bàsic de Tai Jitsu/ Tanbo Jitsu al Budokan Vilanova del Camí

02 Mar 2011

Budokan VilanovaEn el Budokan Vilanova del Camí continuen els cursos de Tai Jitsu/Tanbo Jitsu, disciplines marcials japoneses que estudien l’art de combat del guerrers samurai a mà buida i amb el bastó curt (50 cm), des dels conceptes de la tradició, de la defensa personal i la seva adaptació com a arma auxiliar policial. Aquesta disciplina està avalada pel mestre Kai Kuniyuki considerat tresor vivent del Japó.

El curs té l’objectiu d’iniciar als interessats en obtenir els primers contactes amb aquest art marcial, reciclar els coneixements dels practicants que ja han obtingut algun grau tècnic i progressió per superar el seu nivell.

El programa està basat en l’aprenentatge de la teoria i història, Kihon, Kata, atemi, bloquejos, luxacions, estrangulacions, immobilitzacions, punts vitals, randori, etc. És un programa que ofereix als seus practicants un conjunt de tècniques d’efectivitat i contundència fora del normal.

El primer curs ha tingut una participació de professors i practicants en general provinents d’altres arts marcials, com membres dels cossos de seguretat de l’Estat i naturalment alumnes del Budokan Vilanova. Tots els participants van tenir un seguiment tècnic de la seva pràctica, per progressar i aconseguir els coneixements en qualsevol de les branques de la disciplina anteriorment esmentades.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by