El Club Tennis Taula Vilanova del Camí arrenca la competició

28 Set 2011

tennis taulaEl Club Tennis Taula Vilanova del Camí ha començat la competició de lliga en la categoria de 2a Provincial. Els palistes Manuel Suero, Diego Naranjo, Julio Morales, Bernat López, Aleix Suero i Jaume Felip integren l’equip vilanoví, que va disputar el primer partit de la temporada contra el CTT Badalona. Malgrat que el partit va començar bé per als vilanovins el Badalona es va acabar imposant per 4 a 2.

Julio Morales va guanyar la primera partida davant Òscar Navarro per 3 a 2, però els badalonins van sumar dos punts consecutius; el primer, a càrrec de Daniel Perseguer que va derrotar Diego Naranjo per 3 a 0 i el segon, gràcies a Adrián Minca que va aconseguir posar els badalonins per davant al marcador, després de desfer-se de Jaume Felip per 3 a 1.

Diego Naranjo va tornar a igualar el marcador en vèncer a Òscar Navarro per 3 a 0, però novament els vilanovins no van poder mantenir l’avantatge i a partir d’aquí tot van ser derrotes per als visitants; Julio Morales va perdre davant Adrián Minca per 0 a 3 i Jaume Felip va caure davant Daniel Perseguer per 0 a 3.

Des del club vilanoví esperen que l’equip remunti en la propera jornada, que els enfrontarà diumenge contra el Palès, i puguin fer una campanya tan bona com la de l’any passat. Recordem que van començar també amb una derrota en el primer partit, però al final van acabar disputant la fase d’ascens.