El concert de cant d’Artístic acollirà 24 actuacions d’alumnes a Can Papasseit |ÀUDIO|

21 Mar 2018


Aquest diumenge, l’Escola de música, dansa i teatre Artístic de Vilanova del Camí celebra el concert de cant protagonitzat pels alumnes del centre. Amb un total de 24 actuacions posaran tota la il·lusió sobre l’escenari de Can Papasseit, a partir de les 6 de la tarda


sheila grados marc18 (6)-v22

Sheila Grados

No hi faltarà la col·laboració de Marta Olivé, pianista que “de tot cor” com diu Grados, acompanya a alguns alumnes, tal i com també fa en els tallers d’òpera.

La motivació de l’alumnat per participar en aquest concert, com explica la professora Sheila Grados, és molt gran i la majoria no perden l’oportunitat d’actuar sobre l’escenari, tot i que no és una condició obligatòria de l’escola. “Els alumnes que porten més temps són els que sorprenen amb ganes de provar coses noves i de provar-se a si mateixos”, afirma.

Grados els orienta al llarg del curs en la tria dels temes que després compartiran en aquest concert, sempre amb la voluntat de reforçar aspectes de l’aprenentatge; “per tant són temes que no estan pensats pel concert, sinó per treballar a l’aula des d’un punt de vista acadèmic o professional” reconeix la professora, tot i que té en compte la motivació particular dels alumnes o els reptes que es proposen quan volen provar coses noves. De fet alguns comencen el curs ja amb la perspectiva de les audicions públiques i amb la idea molt clara del que volen oferir sobre l’escenari.

La varietat d’estils estarà garantida en el concert d’aquest diumenge: flamenc, clàssic, pop… El preu de l’entrada és de 3 euros, un cost que segons Grados “és simbòlic i vol també garantir el compromís del públic quan reserva unes entrades”.

Concert de Cant cartell mar18-v11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by