El CTT Vilanova cau per 2 a 4 davant el CTT Molins de Rei

07 Mar 2018

CTT Vilanova març 2018-V22


Aquesta setmana tornem a parlar de derrota del CTT Vilanova del Camí contra el CTT Molins de Rei. Continua sense tenir sort el club vilanoví en les partides de desempat. Com ha passat en les dues últimes jornades d’haver-les guanyat els resultats podrien haver estat uns altres ja que totes eren partides per resoldre les trobades en el partit de dobles


La trobada va començar malament per als locals en perdre Bernat López, que una mica fred, no va trobar el ritme de joc i va cedir un 0 – 3 davant Ignacio Duran.

Adrián Sánchez va empatar la trobada derrotant clarament a José Martínez 3 – 1.

Manuel Suero va cedir el primer parcial 19 – 21, la qual cosa afectà al joc del vilanoví que va tenir diverses boles de set davant Jose Rei i acabà derrotat per un ajustat 0 – 3.

Adrián Sánchez tampoc va poder amb Duran qui va guanyar 0 – 3 amb la qual cosa el marcador general es posava 1 – 3 a favor del Molins de Rei.

Bernat López escurçava distàncies derrotant 3 – 0 a J. Rei i posava la possibilitat de l’empat i d’arribar als dobles en mans de Manuel Suero qui després de remuntar un 0 – 2 no va poder aconseguir guanyar davant un súper defensiu J. Martínez que l’única cosa que fa és passar boles a l’espera de l’error del rival. Amb aquesta derrota (amb parcials 10 – 12, 10 – 12, 11 – 9, 11 – 6 i 9 – 11) va acabar la trobada amb victòria per al Molins de Rei.