El Furio Jol Vilanova es fa amb 5 medalles al Campionat d’Espanya de Muay Thai Fekm/Ifma 2019

05 Mar 2019
muai thay-mar19(1)

Els dies 1, 2 i 3 de març, es van celebrar a Guadalajara els campionats d’Espanya de Muay Thai de la Federació Espanyola de Kickboxing i Muay Thai Ifma 2019. Un total de 16 comunitats autònomes es van donar cita en el campionat nacional i la selecció Catalana, amb representació del Furio Jol Vilanova del Camí, tornava a fer un gran paper i aconseguia 28 medalles: 14 ors, 7 plates i 7 bronzes

Va ser una gran cita per a aquest esport que està en auge, sent la primera vegada a Espanya que es retransmetia en directe per televisió. L’escola de Muay Thai Furio Jol estava representada en la selecció amb sis components, cinc esportistes i un tècnic, i van aconseguir 5 medalles per al combinat català, 2 d’or i 3 de plata.

Sonia Rodríguez es feia amb l’or i es proclamava per segona vegada consecutiva campiona d’Espanya en categoria Elit, aquesta vegada en el pes de -63.5kg vencent en la final a la representant de Castella-la Manxa, a la qual no va donar cap oportunitat, guanyant els tres assalts.

muai thay-mar19(2)

Walid Ikken en categoria Júnior -57kg després d’una dura semifinal amb el representant andalús, es feia amb l’or davant un gran rival de la comunitat de Navarra en la seva primera participació en un campionat nacional.

Alejandro López en categoria júnior -51kg aconseguia la medalla de plata fent un gran combat davant el representant de Castella León, amb un resultat molt ajustat per decisió dividida dos jutges a un.

Raúl González en categoria infantil 12-13 anys en -32kg aconseguia fer-se amb la medalla de plata, cedint en la final davant el representant de València.

Izan Zarallo en categoria infantil 10-11 anys en -36kg aconseguia la medalla de plata en el seu primer campionat nacional perdent en la final davant el representant d’Andalusia.

Una gran experiència per a aquests joves vilanovins entrenats per Jonathan González.