El Furio Jol Vilanova ja té 9 esportistes classificats per optar als Campionats d’Espanya de Muay Thai

28 Nov 2018
furio jol campeonato cataluña junior senior-nov18

El passat diumenge 25 de novembre, es va celebrar a Malgrat de Mar el Campionat de Catalunya júnior i sènior de Muay Thai, classificatoris pels campionats d’Espanya que es celebraran el mes de març a Guadalajara, així com la Copa Catalana per Clubs d’infantil i cadet. El gimnàs Furio Jol de Vilanova del Camí va aconseguir ors i plates i ja suma 9 esportistes classificats que poden optar al campionat estatal

En categoria júnior l’escola de Muay thai Furio Jol presentava a Eric Oset, que aconseguia imposar-se al rival i quedava campió de Catalunya júnior en la categoria de menys de 57 quilos.

En sènior competia Sonia Rodríguez en la categoria de menys de 60 quilos. Aquesta vegada no va poder mantenir la gran ratxa de victòries i es va haver de conformar amb el segon lloc.

En Copa Catalana, Izan Zarallo dins la categoria de 10-11 anys i menys de 36 kilos es feia amb l’or després de dos combats.

Marwan Bachiri va arribar a la final de 12-13 anys en categoria de menys de 46 kilos tot i que finalment va acabar perdent.

I dos esportistes més de l’escola van participar en combats d’exhibició: Hugo Torres i Laia Rivera.

Passats els campionats de Catalunya en totes les categories, l’escola de Muay Thai Furio Jol de Vilanova del Camí ha classificat a un total de nou esportistes per a la preselecció de la selecció catalana que disputarà els campionats d’Espanya el març de 2019 a Guadalajara. Són: Izan Zarallo, Raul González, Eric Oset, Walid Ikken, Andrea García, Alejandro López, Saray Cardona i Aroa Zarallo.