L’Institut Pla de les Moreres tanca el projecte d’aprenentatge ERASMUS amb una valoració molt positiva de l’experiència

28 Nov 2018
cloenda erasmus institut pla de les moreres nov18 (2)

L’Institut Pla de les Moreres ha fet, aquest dimarts, l’acte de cloenda del projecte ERASMUS “Get Moving. Take part in the future“. L’alumnat i el professorat del centre han treballat durant els darrers 28 mesos un intercanvi europeu d’aprenentatge dins del programa ERASMUS+KA2 que ha portat una vintena d’alumnes a fer estades a sis països

La primera trobada es va fer a Vilanova del Camí, el desembre de 2016. En cada ocasió, l’alumnat ha reflexionat sobre temes de molta actualitat. Van començar, a Vilanova, treballant el concepte de la llibertat d’expressió; a Eslovènia van parlar de les migracions; a Finlàndia, de la sostenibilitat; a Letònia, sobre els Mass Media, a Polònia de Voluntariat i Solidaritat, i a Portugal ho van fer sobre la Utopia i com avançar cap a un món millor.

Les famílies i alumnes que han participat activament en aquest programa van compartir, dimarts al vespre, una trobada a l’institut, per acomiadar el projecte, juntament a l’equip de docents que han format el grup impulsor.
El director del centre, Pep Martí, va agrair la implicació de tothom, alumnes, famílies i professorat, així com el suport institucional de l’Ajuntament i dels mitjans locals.

A l’acte hi havia la regidora d’Educació Eva Vadillo, així com representants de l’emissora local Ràdio Nova. I és que pels micròfons d’aquesta casa han passat tots els grups d’alumnes que han anat d’intercanvi per explicar-nos la seva experiència.

El centre valora amb molta satisfacció el projecte i espera poder tirar endavant en el futur altres iniciatives ERASMUS.

cloenda erasmus institut pla de les moreres nov18 (4)