El Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia tindrà seu al Centre d’Innovació

15 Jun 2017

conveni gremi hosteleria juny17 (1)


L’alcaldessa de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i Pere Santos, President del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia han signat un conveni de col·laboració que permetrà al gremi tenir la seva seu social al Centre d’Innovació Anoia. A l’acte de signatura hi ha assistit també Montse Ficapal, Secretària de PIMEC


El Gremi és d’àmbit comarcal i té previst iniciar algunes activitats al territori que els permeti, diu Santos, revifar l’entitat. La crisi, explica el president del GHITA, ha fet estralls entre els agremiats, i malgrat que té representació de tota la comarca, el nombre d’associats s’ha vist reduït pràcticament a la meitat en els darrers anys.

L’objectiu, en aquesta nova etapa és recuperar alguns d’aquests agremiats i fer-ne de nous, per tenir més força, diu Pere Santos.

Des del Gremi estan preparant una aplicació mòbil per compartir amb els agremiats on es bolcarà tota informació relativa al sector: notícies, agenda d’activitats, acords i convenis que representin un avantatge per als socis… Santos està convençut que serà una eina de comunicació molt potent que els oferirà la possibilitat d’anar creant xarxa ja que també disposarà d’un xat per interactuar.

Així mateix, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia està treballant en la creació d’una nova pàgina web per informar la ciutadania de qui són i què fan.

conveni gremi hosteleria juny17 (2)

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by