La Nit dels Campions de la FCF omple Can Papasseit i reparteix més de 25 reconeixements |FOTOS|

15 Jun 2017


Can Papasseit es va quedar petit ahir per acollir tots els campions del territori convocats per la Federació Catalana de Futbol en el marc de la Nit dels Campions. Una cerimònia àgil i emotiva que va combinar equilibradament els més de 25 reconeixements que es van fer


nit dels campions juny17 (73)L’acte es va introduir amb un vídeo amb el resum de la temporada i tot seguit es van obrir els parlaments institucionals que va encetar l’alcaldessa Noemí Trucharte. Durant la seva intervenció, Trucharte va destacar l’objectiu d’aquest acte que ha de ser, va dir, una festa de reconeixement als equips campions, que vol dir també, un reconeixement a la feina i a la il·lusió  de tot un equip de treball:  jugadors i jugadores, entrenadors, famílies i juntes directives. Un premi a la perseverança, a la feina ben feta, va dir l’alcaldessa.

Francesc Borrega, delegat a l’Anoia de la Federació Catalana de Futbol, també va intervenir per fer un repàs dels projectes que s’han impulsat en les darreres sis temporades i en va fer un balanç molt positiu. Va destacar els serveis que es presten als clubs i el treball en xarxa amb les diferents delegacions territorials. Va posar especial èmfasi en la promoció i foment del futbol femení i també en les campanyes per treballar els valors en l’esport, encaminades a eradicar la violència als camps de futbol.


L’homenatge als presidents, el premi al fair play i dos premis especials van encetar una llarga llista de guardons


Després de la intervenció del president de la Federació, que es va fer a través d’un vídeo, va començar la cerimònia de lliurament de premis que va homenatjar, primer, als presidents que han deixat o deixaran el seu càrrec aquesta temporada. Els reconeixements van ser Hèctor Rodríguez del Piera; Juan Manuel Llavinas, del Masquefa; Eladio Hernández de l’Òdena i Josep Solé del Jorba.

La Federació Catalana de Futbol va oferir un premi fair play, a l’equip de 1a Divisió femení Infantil-Aleví G1, per la seva conducta exemplar al camp.

I també va atorgar dos premis especials. Un per a Bartomeu Jérez, per la seva trajectòria al Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’Anoia tant com a àrbitre com a col·laborador. L’altre va ser per a José Manuel Cazorla, per la seva trajectòria al Club Futbol Igualada.

El gran gruix de premis van ser per als clubs campions de lliga. Els primers a recollir el seu guardó van ser els cadets  de 2a divisió de Futbol Sala G4, Restaurant Bar Biarritz de CFS Capellades, seguits de dos equips femenins: L’equip juvenil-cadet G2 de l’Igualada que milita a segona divisió i l’infantil-aleví G” també de l’Igualada que va guanyar el torneig complementari de segons divisió.

Pel que fa a futbol amateur, es va premiar l’equip de la Unión Deportiva San Mauro que milita al grup 7 de Quarta Catalana.


L’equip aleví del CE Anoia reconegut també a la Nit dels Campions


El grup de campions més nombrós va ser el del futbol base. Aquests van ser també els premis més aplaudits i emocionants de la nit. Es van guardonar: l’equip juvenil del San Mauro de 2a divisió; l’Infantil del Piera de 1a divisió; l’infantil de l’Igualada de 2a divisió i els equips infantils del Capellades i del Piera que van guanyar el Torneig Complementari de 2a divisió dels seus respectius grups.

El segon bloc de premis va comptar amb la presència del regidor d’esports Camilo Grados a l’escenari. En aquest bloc es van premiar els equips alevins de l’Igualada de 2a i 3a divisió; i els del CE Anoia i el San Mauro de 3a divisió.

El darrer bloc de premis va anar a càrrec de Francesc Borrega i l’alcaldessa Noemí Trucharte i va reconèixer els equips campions de categoria benjamí i prebenjamí.

Els equips benjamins del San Mauro, del Capellades i de l’Igualada van ser premiats per la seva victòria al Torneig Complementari de 3a divisió. També es va guardonar l’equip de 3a divisió del Capellades, i el benjamí del San Maure que es va proclamar campió del Torneig complementari de 3a divisió, grup 10.

El darrer aplaudiment de la nit se’l va endur l’equip prebenjamí del CF Igualada.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by