El grup vilanoví de les passejades ‘A cent cap als cent’ acomiada la temporada |FOTOS|

17 Mai 2018

Cloenda Passejades Palau solita i Plegamans (13)-1200album-fotografic-faldo-borde


Amb una doble jornada d’activitats, aquest dijous s’ha tancat la Cloenda de les passejades “A cent cap als cent que organitza la Diputació de Barcelona i que ha comptat un any més amb la participació de Vilanova del Camí. Un grup de quaranta persones entre les quals hi havia també el regidor d’Esports, Camilo Grados, van participar de la primera jornada festiva de cloenda, ahir dimecres, a Palau Solità i Plegamans


Al llarg dels dos dies més de dues mil persones acabaran gaudint del programa d’activitats d’aquesta nova cloenda de les passejades. El cicle es tanca després d’una nova temporada que ha permès els municipis compartir no només activitat física, sinó també el coneixement del territori: paratges naturals i patrimoni cultural.

El miler de persones que participen en cadascuna d’aquestes dues jornades es distribueixen en tres grups per poder fer les activitats de manera rotatòria. Els vilanovins va posar-se les gorres vermelles que identificaven el seu grup i els va tocar començar amb moviment expressiu dirigits per Ofèlia Gusi; ballant al ritme de la música per alliberar tensions i expandir la vitalitat. Activitat que van fer amb gran entusiasme.

Tot seguit van fer un taller de marxa nòrdica per aprendre tècniques bàsiques per marxar amb els bastons. I a continuació van fer una passejada circular de poc més de cinc quilòmetres.

Les forces es van recuperar ràpidament amb un bon dinar i després van tornar a posar-se en moviment acompanyats de bona música i coordinats per Isidre Vallès. Una bonica experiència que els va convidar a fer una rotllana multitudinària.

La cloenda va acabar amb l’entrega de diplomes a cada municipi participant. El regidor Camilo Grados va fer entrega de tot el plec de diplomes al representant del grup vilanoví.

Cloenda Passejades Palau solita i Plegamans - Entrega diplomes (12)-1200