La plaça Francisco Guisado llueix des d’aquesta setmana més segura

17 Mai 2018

plaça Francisco Guisado 1-v11


La plaça Francisco Guisado llueix des d’aquesta setmana més segura. La brigada municipal ha instal·lat un tancament d’acer galvanitzat al voltant de tota la plaça i dues taules de pícnic que complementen l’obra que es va inaugurar el passat mes de juliol


El regidor d’obres Manuel Ocaña, diu aquesta actuació s’ha fet per crear un espai segur per a la mainada més petita i explica que s’ha triat una tanca d’acer galvanitzat per evitar el manteniment que requereixen les de fusta. La tanca, explica Ocaña, té dues entrades, una pel carrer Sant Isidre i l’altra pel carrer Alfons XIII.

La brigada municipal està treballant ara a la plaça Ramon Berenguer de Montbui on el passat mes de març el vent va fer caure un dels pins. Per precaució la brigada en va retirar un segon exemplar i properament, explica Manuel Ocaña, està previst replantar-hi cinc arbres d’una altra espècie més adient per la zona. Aprofitant aquesta actuació, explica el regidor d’Obres, s’han redistribuït els escocells dels arbres.

També s’ha millorat el paviment de cautxú de la plaça, s’ha repassat i pintat la tanca perimetral de fusta i també s’han repintat els bancs i els jocs infantils.

plaça Francisco Guisado 2-720