Vilanova del Camí acull una nova jornada solidària per cridar a la donació de sang

17 Mai 2018

Demà Vilanova del Camí acull una nova jornada solidària amb motiu de la Marató de Sang. Tothom està cridat a passar per Can Papasseit, entre les 10 del matí i les 22 h del vespre, per poder fer aquest gest cívic i vital, que no només pot ajudar a salvar vides, sinó també garantir intervencions i tractament mèdics


Hem de dir que només es podrà donar sang i no hi haurà possibilitat de fer donació de plasma per dificultats de logística, segons han explicat des del Banc de Sang.

Al llarg de tot el matí tothom qui participi de la marató podrà gaudir d’un esmorzar popular.

A partir de les 3 de la tarda, començaran les activitats: sessions de reiki obertes a càrrec d’ANYDA, un inflable per als infants de DIVEREVENT i altres atencions amb els donants com ara una xocolatada i el repartiment d’obsequis.

A les cinc de la tarda està previst l’acte oficial amb les autoritats i tot seguit una actuació de bollywood i de flamenc a càrrec de Sweet India. A les 6 serà l’Agrupació sardanista de Vilanova del Camí l’encarregada d’amenitzar la tarda i a les 7 hi haurà salsa cubana.

Durant tot el dia hi haurà un marcador electrònic amb el temps i el número de donants per fer visible com avança la solidaritat vilanovina. Cal dir que en els preparatius també hi han col·laborat altres entitats com Càritas, el Mercat Municipal i Les dones de les tardes dels dimecres que apleguen dones de tota la comarca.

Marato de sang 2018 - Programa-V11