El Grupo Candelero Cristian ha lliurat a Sant Joan de Déu 20.591 € per a la investigació del càncer infantil

12 Jul 2019
Pulseras Candela Grupo Cristian entrega juliol 2019

El Grupo Candelero Òdena Igualada Cristian ha lliurat aquest dimecres, a l’Hospital Sant Joan de Déu un xec amb els 20.591 euros recollits de les diferents campanyes a la comarca. En només 6 mesos han sumat aquests diners amb la venda de les polseres que han elaborat en diferents tallers

El pròxim dimecres 17 de juliol faran un altre taller al Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí. L’associació de Pensionistes i Jubilats també destinarà els diners recaptats al Bingo Solidari de divendres 19 de juliol a aquest projecte que contribueix a la investigació del càncer infantil.

Carmen Robles i Rosa Prat, responsables de l’associació que col·labora amb el projecte Polseres Candela han mostrat el seu agraïment a totes les persones que han fet possible aquest donatiu que beneficiarà la investigació del càncer infantil.

A la conca d’Òdena ja són una quinzena de voluntàries les que col·laboren en aquest projecte. Es reuneixen fent tallers tots els dijous de 15:30 a 18:30 h a l’antic consultori mèdic d’Òdena i també cada dimarts, a partir de les 16h a la cafeteria Racons del Cafè d’Igualada.

Aquesta pròxima setmana, en faran un altre a partir de les 10 del matí al Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí. A més, el dia 19 de juliol, han programat també un bingo solidari de la mà de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí.

Aquest dissabte, 13 de juliol, amb el restaurant 7 Llunes tenen previst també un bingo solidari a Viu B 2 d’Igualada.

L’elaboració  de les polseres Candela no és només un entreteniment, sinó que també esdevé un espai de calma i serenitat en els moments difícils. A més la satisfacció de teixir lligams de complicitat amb altres persones, compartir el suport mutu i acompanyar als qui més ho necessiten, com explica Carmen Robles, és el més gratificant.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by