L’acapte especial d’estiu a Vilanova del Camí suma 49 donants de sang i 5 de plasma

12 Jul 2019
acapte de sang juliol 2019

El Centre Polivalent de Can Papasseit de Vilanova del Camí va acollir aquest dimecres un nou acapte de sang especial abans de les vacances d’estiu. La població vilanovina va contribuir generosament en aquesta donació que va sumar 49 donants de sang i 5 de plasma

A l’estiu s’intensifiquen les campanyes perquè les reserves de sang baixen. En aquests moments hi ha una bona reserva al Banc de Sang i Teixits pel que fa els grups més habituals com A+, B+ i AB+, que superen els 8 dies.

En canvi és molt escassa en els grups negatius: O-, B- i AB-,  que només tenen reserva per a un o dos dies.

Recordem que encara queden alguns acaptes abans de l’agost. A Capellades hi podreu participar el dia 17, serà a Cal Ponet de 17 a 21 h; a Piera, el dia 24 de juliol, el Banc de Sang estarà al Casal de la Gent Gran, també de 17 a 21 h, i el dia 27 de juliol seran a Calaf, a l’Institut Alexander de Riquer, de 10 a 14 h.

Nova galeria de GIFs per animar la donació de sang a l’estiu

La campanya d’estiu del Banc de Sang té entre els seus elements principals la nova galeria de GIFs que protagonitzen una quarantena dels seus professionals. Infermers, biòlegs, tècnics de laboratori, personal d’atenció al donant, de comunicació, de promoció de campanyes… tots i totes s’han implicat per animar la gent a donar sang durant l’estiu, època en què les donacions baixen.

En les animacions creades per aquest estiu, que ja romandran de manera permanent per utilitzar-les, els professionals del Banc de Sang transmeten missatges d’agraïment als donants: COMPTEM AMB TU, DONAR SANG MOLA, Y LO SABES…  són les frases que animen als donants de manera divertida a fer una propera donació.

acapte de sang juliol 2019-3

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by