El I Concurs de Foto Poemes de Vilanova del Camí busca composicions que transmetin emocions

22 Gen 2019
Foto poemes 2019 logo

La regidoria de Cultura ha posat en marxa el I Concurs de Foto Poemes de Vilanova del Camí, un certamen que es mantindrà obert fins el proper 10 de febrer. Es tracta de combinar una fotografia i un text per tal de composar un missatge únic que transmeti emocions

Tant la fotografia com el text han de ser originals. El certamen està obert a totes les persones majors de 16 anys que podran participar amb un màxim de dos creacions.

Pel que fa a les imatges es poden presentar en blanc i negre o en color i també es podran retocar. Quan al poema, l’extensió podrà ser des d’un únic vers i fins a com a màxim, vuit versos.

Les propostes -composició de foto amb text- es poden fer arribar per correu electrònic a cultura@vilanovadelcami.cat amb l’assumpte “I Concurs Foto Poemes Vilanova”, en format PDF, JPG o PNG tot indicant el títol de l’obra. En el mateix missatge, però en un document WORD a part, es faran constar les següents dades: títol del foto poema, nom i cognoms de l’autor, adreça telèfon i correu electrònic.

El jurat estarà format per tècnics de Cultura, Comunicació i altres professionals liberals relacionats amb la imatge i la literatura. Aquest triarà tres obres guanyadores, les quals seran premiades amb una càmera de fotos compacta, per al primer premi; una tauleta per al segon premi; i un MP4 per al tercer premi.

El tema és lliure i el Jurat valorarà la relació entre la imatge i el text, sobretot que es complementin per comunicar i transmetre emocions.