El passatge Ma Aurèlia Capmany s’omplirà de “Campeones” aquesta nit de cinema a la fresca

29 Ago 2019

El cinema a la fresca s’ha convertit en una cita ineludible els dijous de Festa Major a Vilanova del Camí: Aquest any es projectarà la darrera pel·lícula de Javier Fresser “Campeones”, una divertida comèdia dramàtica triplement guardonada en la darrera edició dels Goya

La darrera cinta de Fresser tenia 11 nominacions als Goya 2018 però finalment es va fer amb tres premis: Millor Actor Revelació per a David Vidal, un rostre fins ara desconegut però que veurem habitualment a la televisió, ja que a partir de setembre serà col·laborador de “Zapeando” a La Sexta.

La comèdia de Fresser va aconseguir un segon Goya per la Millor cançó original “Este es mi momento” de Coque Malla; i també va fer-se amb el Goya a la Millor pel·lícula.

Campeones, amb un repertori que encapçala Javier Gutiérrez, explica la història de Marco, un entrenador professional de bàsquet, que es troba un dia, enmig d’una crisi personal, entrenant a un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. I el que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.

La pel·lícula es projectarà al passatge Ma Aurèlia Capmany a les 22:00 h. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a Can Papasseit.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by