El Ple de Vilanova del Camí celebrarà una sessió ordinària el proper dilluns

07 Mar 2019
Ple Ordinari 21 gener 2019 (2)

El Ple de Vilanova del Camí s’ha convocat per al proper dilluns 11 de març. El seu ordre del dia fa preveure que tornarà a ser una sessió llarga

A banda dels temes de Presidència, entre els quals es llegirà el Manifest del Dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, el Ple haurà de debatre sobre temes de Promoció Econòmica i Règim Interior. Es tornarà a posar sobre la taula la modificació de les bases reguladores de les subvencions per a la creació de llocs de treball per parts d’empreses, per a la creació de noves activitats econòmiques i per impulsar la reforma i l’ampliació dels establiments comercials.

També es sotmetrà al Ple, la proposta d’acord per a la imposició i ordenació de contribucions especials per al finançament de la urbanització del carrer Joan Miró. Relacionat amb aquest tema també es debatrà una modificació de crèdit per destinar-la a aquesta obra.

Un altre dels temes que es porten al Ple és l’establiment del servei d’allotjament temporal d’urgències així com el seu reglament regulador i l’establiment de la taxa per a la prestació del servei.

L’ordre del dia també contempla el debat sobre el canvi de raó social del Contracte del servei de gestió del servei públic de les escoles bressol del municipi.

Abans dels Precs i Preguntes, el Ple tractarà una moció presentada per ERC sobre la unitat contra el feixisme i el racisme.

La sessió plenària començarà a les 19:00 h i es podrà seguir com és habitual per la freqüència de Ràdio Nova, al 107.7 de l’FM, o pels canals  www.vilanovainformació.cat i www.televisiovilanova.cat


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by