El primer dia del Saló de la Infància de Vilanova del Camí deixa un balanç molt positiu |FOTOS|

27 des. 2017

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Més de 500 persones han passat pel Saló de la Infància de Vilanova del Camí, en el seu primer dia d’obertura. El Saló ambientat en l’espai, ha estat un bon atractiu per als menuts que han gaudit amb els espais de manualitats però sobretot amb els inflables i els llits elàstics


Al matí, l’afluència de públic ha estat més discreta, però a la tarda, i coincidint amb les exhibicions i els espectacles ha estat força important. L’exhibició canina de rescat de Creu Roja Anoia ha estat un reclam per a la quitxalla tot i que els gossos que realment han triomfat al Saló han estat els de la Patrulla Canina.

Rubble, Marshall y Skye han passat per l’escenari de Can Papasseit i després han dedicat més de 40 minuts a fer-se fotos al photocall amb els nens i les nenes que visitaven el Saló.

Un bon tret de sortida d’aquest Saló de la Infància que s’allargarà fins dissabte 30 de desembre. L’esdeveniment va a càrrec de DiverEvent.

salo infancia 27des17 (12) v02


El Patge Makalí recollirà demà, al Saló de la Infància, les cartes dels infants als reis mags


 Demà dijous, el Saló obrirà en el seu horari habitual. Al matí es podrà gaudir dels espais de jocs habituals però a la tarda, les activitats seran una mica diferents. La regidoria de Festes, encapçalada per Eva Vadillo, convidarà la quitxalla a berenar, cap a les cinc de la tarda, i després s’oferirà l’espectacle de màgia Alehop-hop amb el mag Nani. I cap a les 19 h, es farà la tradicional recepció del Patge Makalí, un acte que organitza l’Agrupació Cultural i Recreativa amb el suport de l’ajuntament vilanoví.

Recordeu que el Saló té horari de matí i tarda. De 10 a 13:30 h i de 15:30 a 20:00 h. L’entrada pel Saló costa 2 euros. Les entrades es poden adquirir a la taquilla de Can Papasseit.

salo infancia 27des17 (22) v02