La presumpta autora de diferents robatoris en trasters de Vilanova i Igualada en cerca i captura

27 Des 2017

Policia local logo V02


L’autoritat competent posa en cerca i captura la presumpta autora dels robatoris als trasters de Vilanova del Camí i Igualada que s’han anat succeint en les darreres setmanes


Fa algunes setmanes que van començar a produir-se robatoris als trasters de diferents comunitats de veïns de Vilanova del Camí i d’Igualada. Fa tres setmanes, la Policia Local de Vilanova va identificar i detenir una persona, presumpta autora dels robatoris, que va passar a disposició judicial però que finalment va quedar en llibertat.

El passat 25 de desembre, segons expliquen des de la Policia Local, es van tornar a registrar nous robatoris, “amb el mateix modus operandi, cosa que fa pensar que han estat obra de la mateixa persona”. Posats els fets en coneixement de l’autoritat competent, s’ha ordenant ara cerca i captura per a la presumpta autora dels fets.

La Policia Local de Vilanova treballa de manera coordinada amb la Policia d’Igualada i els Mossos d’Esquadra, ja que els robatoris s’han donat també a la ciutat d’Igualada.


Continuen les investigacions policials sobre la crema de 3 cotxes i desperfectes en més de 35 el dia de Nadal


L’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte ha explicat al Vilanova Informació que “aquests fets no tenen cap tipus de relació amb els ocorreguts el dia de Nadal en el que van cremar 3 cotxes i van punxar les rodes d’altres 35 vehicles”.  Assegura que “les forces de seguretat estan investigant els fets i que no poden donar més informació als veïns per no interferir en les investigacions”.

La regidora de Seguretat, Imma González, ha demanat prudència als veïns i veïnes de Vilanova del Camí i alhora que ha traslladat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, “Policia i Mossos estan treballant plegats i des de l’ajuntament també s’està fent un seguiment acurat dels fets i de les investigacions” . González ha demanat de nou la col·laboració ciutadana, “si qualsevol persona té informació que pugui ser d’utilitat, que es posi en contacte amb la Policia Local”.