El San Roque aconsegueix 3 podis en la 2a fase individual del CCEE celebrat a Can Titó

01 Mar 2011

San Roque Copa CatalanaLes gimnastes del Club de Rítmica San Roque van aconseguir tres podis en la 2a fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar de Gimnàstica Rítmica Individual, celebrat a Can Titó. Les quatre representants del San Roque, Irina Garcia, Aina Sorolla, Sandra Domínguez i Mireia Jiménez, es van lluir d’allò més bé.

Irina Garcia i Aina Sorolla van aconseguir la primera posició en les categories prebenjamí i benjamí, respectivament. La també benjamina Sandra Domínguez va quedar segona i Mireia Jiménez va ser quarta. Tot plegat entre un total de vint-i-vuit participants d’aquesta categoria.

Amb aquests resultats, totes s’han assegurat passar a la final, el dia 26 de març.

D’altra banda, el proper diumenge 6 de març, la Unión Deportiva San Roque organitzarà la competició de Copa Catalana Individual del nivell IV amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de Vilanova del Camí, al pavelló de Can Titó.

En aquesta ocasió, les gimnastes del club que participaran seran: Aida Morales, a la categoria benjamí; Carlota Miramunt i Sira Montes, en categoria aleví amb pilota; Anna Ainsua, a la categoria infantil amb aparell corda, i Mireia Valls en categoria júnior.

Segons les previsions del club, la competició reunirà més d’un centenar de gimnastes d’arreu de Catalunya i Andorra.

El mateix cap de setmana es celebra a Sant Cugat la 1a Fase de la Copa d’Espanya de gimnàstica estètica de grup i fins allà es desplaçaran també les gimnastes Aida Moreno, Andrea Roures, Clara Dueñas, Cristina Álvarez, Elsa Montes, Gemma Castillo, Gisela Muñoz, Judit Sabria, Natàlia Moreno i Nerea Caceres. Totes elles pertanyen a la categoria infantil.

Divendres comencen el entrenaments lliures, a porta tancada, d’aquest campionat. El dissabte al matí es faran el entrenaments oficials amb públic; a la tarda tindrà lloc la competició preliminar, i el diumenge al matí es farà la final.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by