Segona fase del CCEE de Gimnàstica Rítmica a Can Titó

01 Mar 2011

club rítmica vilanova febrer11Un total de 235 gimnastes van participar a la 2a fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar (CCEE) de Gimnàstica Rítmica Individual, que es va fer el passat diumenge a Can Titó. Més de 500 persones de públic van gaudir de les exhibicions de les noies que al llarg de 12 hores van desfilar per la pista central. El Club Rítmica Vilanova del Camí organitzador de la competició ha destacat l’èxit de la trobada que va aplegar participants de les quatre províncies.

Tot i que en principi el campionat havia d’aplegar només a les gimnastes de la zona nord, finalment va respondre a la demanda de la Federació Catalana de Gimnàstica i el club vilanoví, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports, va fer front a la unificació del campionat, que va reunir també a les gimnastes de la zona sud.

Segons fonts del Club Rítmica Vilanova del Camí, un total de 2535 gimnastes, de 14 clubs de la zona sud i 21 de la zona nord, es van donar cita en una jornada molt intensa.

Les gimnastes del Club de Rítmica Vilanova del Camí que van competir en aquesta segona fase individual van ser: Aina Serra, amb maces; Miriam Campo, amb cèrcol; Irene Campo, amb cèrcol; Itziar Mensa, amb pilota; Ariadna Burgada, amb pilota; Itziar Beltran, en mans lliures, i Tania Navas, també en mans lliures. Totes elles, segons afirmen des del club van fer uns bons exercicis, però donat l’alt nivell d’aquesta competició i unes puntuacions per part dels jutges que han qualificat de dubtoses, van quedar en unes posicions discretes.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by