La Colla Excursionista va caminar de Massana a Sant Pere Sallavinera

01 Mar 2011

colla a MassanaEn la seva sortida del darrer diumenge, la Colla Excursionista de Vilanova del Camí va reunir 55 caminaires per fer el recorregut de Massana a Sant Pere Sallavinera.

En una matinal tranquil·la es va visitar un lloc poc freqüentat per la Colla. Des de la carretera de Les Maioles van anar fins a Sant Pere Sallavinera, fent un recorregut aproximat de 18 quilòmetres i no gaire desnivell. Això va permetre mantenir la xerrada matinera entre els companys caminaires, en un ambient en que la natura oferia la seva millor estampa i permetia gaudir del paisatge canviant de color on ja s’ensumava la primavera, malgrat les temperatures d’aquest dimarts l’ha fet recular.

Segons la cronista de la Colla, Francesca Culleres, “amb el verd nou dels camps i els ametllers en flor” els caminaires van arribar al Mas del Tronc. Després es va seguir fins a l’església de Sant Martí de Massana, l’ermita del Grauet, on es va fer la foto de grup, per acabar el migdia a Sant Pere Sallavinera.

Des de l’entitat han agraït la planificació de la sortida preparada pels vocals Francesc Viera i Hipòlito Elvira.

La propera caminada serà el dia 13 de març, d’Horta a Vallvidrera. La sortida serà a les 7 del matí en autocar i la tornada a les 2 del migdia. La inscripció es pot fer de la forma habitual a la seu de la colla dilluns i dijous o bé al Banc Popular. També es poden fer al correu electrònic: cevcami@hotmail.com
Les inscripcions es faran fins a ¾ de 9 del vespre de dijous.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by