El San Roque aconsegueix els millors resultats a la Copa Catalana

02 Nov 2011

infantiles IV San RoqueEl Club Rítmica San Roque de Vilanova del Camí ha aconseguit dues primeres posicions i una tercera a la 2a Fase de Copa Catalana de Conjunts als nivells IV-V-VI-VII-VIII disputada a Lloret de Mar, el passat cap de setmana. Des de l’entitat van presentar tres conjunts i es mostren més que contents amb els resultats assolits.

A la categoria Aleví Nivell IV amb tres pilotes i dos mans lliures, l’equip format per Miriam Expósito, Celia Ais, Anna Ais, Nuria Garcia, Marta Alonso i Berta Pons van aconseguir la 1a posició.

A la categoria Infantil Nivell IV amb cinc cordes, Marta Villar, Eliza Irasoc, Mar Casals, Raquel Munuera i Laia Guerra van assolir també la 1a posició.

I per últim, entre les Cadets de Nivell VII amb tres pilotes i dos cintes, Judit Sabria, Gisela Muñoz, Elsa Montes, Natalia Moreno, Andrea Roures i Aida Moreno es van fer amb la 3a posició, amb un exercici que l’entitat qualifica de <<perfecte>>.

Tant les gimnastes com les entrenadores, Sara Jiménez, Sonia Gutiérrez, Ana Alejandro i Meritxell Sendiu, han vist recompensat el seu treball amb unes puntuacions molt altes.

El dia 12 de novembre, a Sant Feliu de Llobregat tindrà lloc la 3a Fase de Copa Catalana de Conjunts als nivells IV-V-VI-VII-VIII, on es presentaran els mateixos tres grups. El club espera aconseguir els mateixos resultats i plantar-se a la final amb les millors puntuacions.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by