Els de Can Titó perden 5 a 3 a casa de l’Esplugues

02 Nov 2011

futbol sala Quarta derrota consecutiva del Can Titó Vilanova, aquesta vegada totalment merescuda a casa de l’Esplugues. Els locals es van acabar imposant per 5 a 3 al primer equip del Club Futbol Sala Vilanova.

La primera meitat va ser molt disputada i les ocasions van caure a parts iguals per part dels dos conjunts. El resultat més just per anar al descans hauria estat un empat, però una altre cop, dues errades gravíssimes del Can Titó van acabar amb dos gols del locals i es va arribar al descans amb un 2-0 que no feia justícia al que passava al terreny de joc. I és que les errades en aquesta categoria es paguen molt cares.

A la represa, el partit va donar un gir complet i només hi va haver un equip a la pista; l’Esplugues va gaudir de nombroses ocasions de gol fins posar un clar 5-0 al marcador. Els visitants semblaven titelles que es movien al ritme dels locals i així es molt difícil intentar treure alguna cosa positiva. En els minuts finals, amb el partit decidit i degut a la relaxació del locals per la feina feta, els de Vilanova van marcar 3 gols seguits que només servien per maquillar el resultat.

Al finalitzar el partit l’entrenador dels vilanovins comentava que jugant així i donant tantes facilitats als equips rivals serà molt díficil guanyar un partit.

El proper dissabte, a les 6 de la tarda, el Can Titó rebrà al Riera AEJ Cornellà.

Alineació i gols del Can Titó: Joan, Ferran, Quim (1), Oriol, Miki (1), també Vicençs, Jesus, Sergi (1), Reggis i Cano


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by