El sènior femení del Club Bàsquet Endavant cau en el derbi contra el CB Òdena

05 Nov 2018
Basquet Endavant 27 octubre 2018 v02
Imatge d’arxiu

Aquest cap de setmana només s’ha jugat un partit saldat amb derrota, al derbi comarcal davant el CB ÒDENA per les noies del sènior femení

L’inici del partit va ser molt bo, 10 a 0 de sortida, amb les odenenques anotant el seu primer punt al minut 8. Però a partir d’aquest moment, les locals no van trobar el seu lloc a la pista, a la vegada que les visitants van començar a jugar molt bé, sobretot en defensa.

Així de seguida es van posar per davant i van marxar sense remissió al lluminós. L’atac local no trobava forats a la magnífica defensa visitant, i així es va arribar al 23 a 47 final.

Van jugar per l’equip vilanoví: Marina Espejo (4), Clara Bargalló (5), Carlota Albiol, Clàudia Miramunt (2), Marina Palmés, Èlia Díez (9), Arian Vidal, Clara Roca, Marta Gou (1), Alexandra Vives (2) i Marta Lladó. Entrenador Sergi García. 
Parcials: 10-6, 3-13, 4-13 i 6-15.

La pròxima jornada serà diumenge, 11 de novembre i toca desplaçament per als equips del club vilanoví. El Bàsquet Endavant Júnior femení ENGLISH CORNER jugarà a casa del CB Montpedrós, a dos quarts d’onze del matí. El Bàsquet Endavant sènior femení PREVICAT jugarà a casa del Can Parellada a un quart d’una del migdia. I el Bàsquet Endavant Júnior Masculí RESTAURANTE MARISQUERIA MACAEL a casa del CB Masquefa, a les 6 de la tarda.