El trasllat al nou local enceta una nova etapa de l’Espai Jove

05 Feb 2010

Després de set anys des de la seva inauguració a l’antic edifici de La Cooperativa, l’Espai Jove ha encetat una nova etapa amb l’estrena del nou local. Ara fa una setmana el jovent el va inaugurar amb una gran festa i ja estan disposats a involucrar-se en noves activitats i projectes; noves experiències que els convidara a continuar compartint moltes estones de lleure i convivència.

Algunes de les noves activitats tenen a veure amb les arts escèniques i plàstiques; altres amb l’educació i el foment de la lectura i també hi haurà un espai per a la participació en les polítiques de joventut, per exemple amb l’organització d’una nova Setmana de la Joventut.

En tots aquests anys, l’Espai Jove ha crescut en tot els aspectes. Ha consolidat el Casal de Joves, el Punt d’Informació Juvenil, l’activitat dels dimarts i els tallers. A més, ha incorporat nous projectes, com el Punt Òmnia, que ofereix accés gratuït a les noves tecnologies i faciliten l’accés a la recerca de feina. La borsa d’oportunitats o el Busca’t feina, també es van impulsar amb aquesta finalitat de fomentar l’ocupació.

Aquesta setmana TV Vilanova us ofereix un reportatge especial sobre l’Espai Jove amb una entrevista a la regidora de Joventut, Vanesa González.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by