El vilanoví Manel Villena fitxa per la Penya Blaugrana SE Ateneu Igualadí |ÀUDIO|

12 Feb 2018


Després de prop d’un any retirat del terreny de joc per una lesió al genoll, el vilanoví Manel Villena, ha fitxat per la Penya Blaugrana SE Ateneu Igualadí que milita a 4a catalana. El club ha fitxat també a Marc Morera i Arnau Estruch


manel villena estudi (1)

Manel Villena ha jugat a pràcticament tots els equips de la Conca: CF Vilanova, Òdena, CE Anoia, La Pobla, Pirámides, Òdena, San Mauro, Fátima, La Paz… Una mobilitat, que el jove vilanoví justifica en un intent per buscar el millor equip i els millors resultats esportius.

Finalment ha estat l’Ateneu, i concretament l’entrenador Pepe Galán, qui li ha fet la proposta i l’ha animat a tornar al terreny de joc, després que les molèsties al genoll, el retiressin del camp. Assegura que està content, perquè l’Ateneu té un bon equip i ha encaixat molt bé.

Manel Villena, a banda de jugador és entrenador. Actualment porta l’equip prebenjamí A de l’Òdena i és entrenador suplent dels equips femenins de categoria Infantil i Cadet, també de l’Òdena. Assegura que “treballar amb la quitxalla és molt gratificant perquè comparteixes amb ells molt més que els entrenaments i els partits de futbol, acabem sent com una família”, diu Villena.

Villena també col·labora amb la Peña Madridista de Vilanova del Camí on treballa amb l’equip de futbol sala i participa en l’organització de diferents competicions esportives, com les tradicionals triangulars.

manel villena ateneu