Vilanova del Camí reina del carnaval a Igualada, amb el primer premi per al Camp del Rei i el segon per a l’Ampa Joan Maragall |FOTOS|

12 Feb 2018

Comparsa Camp del Rei (2)-faldo


Les comparses vilanovines han estat les reines del Carnaval d’Igualada. L’Associació Cultural Camp del Rei s’ha endut el primer premi del concurs de comparses de la rua igualadina, d’aquest dissabte, i l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, el segon premi


“Les nenes ja no volen ser princeses” era el títol de la comparsa del Camp del Rei que un any més (i ja habitual a la rua igualadina) va sorprendre amb unes disfresses llampants i una carrossa de gran impacte visual en forma de drac. A més el ritme de les coreografies va acompanyar un cop més la desfilada de la comparsa vilanovina, amb una cinquantena de participants, que va tornar a deixar bocabadat al públic.

També aquest any l’Ampa de l’Escola Joan Maragall va lluir una carrossa molt treballada i una disfressa senzilla i ben trobada, sobre la pel·lícula Ghostbusters. Amb el títol “Farts de Fantasmes” un camió amb el monstre verd més famós del film, encapçalava la comparsa de l’escola.

Més de dues mil persones van participar a la rua igualadina que va aplegar un total de 16 comparses.

L’Ampa de l’Escola Ateneu amb la comparsa “Xinateneu” va endur-se el tercer premi amb una ambientació oriental on destacava una divertida imitació del “Dragon Khan”.

Cal destacar també la participació unitària de les cinc escoles públiques d’Igualada amb el lema “Cinc escoles, un camí” que tot i que va rebaixar el nombre de comparses a la rua va aplegar 600 persones en una única comparsa i van merèixer una menció especial per part del Jurat.

També van ser premiades amb 500 euros les comparses “Els Superpies ja tenim plaça” i “Mou-te per Àfrica”.


Entre les deu comparses premiades amb 200 euros n’hi havia també dues vilanovines: la de l’Ampa de l’Escola Pompeu Fabra “Els indis” i l’altra ambientada en el món del circ “Cap i Capó”, amb membres del CF Vilanova del Camí.