Els Serveis Territorials es comprometen a tirar endavant l’obra dels lavabos del Joan Maragall abans que acabi l’any

09 Oct 2018
Dolors Collell dels Serveis Territorials d'Ensenyament amb Noemí Trucharte i Eva Vadillo


L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora d’Educació Eva Vadillo s’han reunit aquest dimarts amb Dolors Collell, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central per arribar a un acord respecte de diferents actuacions que cal fer als centres d’ensenyament del municipi


El tema prioritari que Trucharte i Vadillo han plantejat a Collell ha estat l’obra dels lavabos del Joan Maragall, llargament reivindicada per l’escola, l’AMPA i l’Ajuntament. Una actuació important sobre la qual ja hi havia un compromís per part dels Serveis Territorials però que ha anat endarrerint-se per diferents motius relatius al govern català.

Aquest dimarts, després de 5 reunions amb Serveis Territorials, la seva directora Dolors Collell ha corroborat el compromís dels seus predecessors, Antoni Massegú i Ramon Bajona, per tirar endavant l’obra del Joan Maragall. La voluntat dels Serveis Territorials, han explicat l’alcaldessa i la titular d’Educació, és fer-la abans que acabi aquest any 2018.

Noemí Trucharte i Eva Vadillo han rebut l’anunci dels Serveis Territorials “amb molta satisfacció però també amb prudència” i esperen rebre en breu el calendari de les obres.

Durant la reunió d’aquest matí també s’han posat sobre la taula altres actuacions pendents a les escoles vilanovines: la ventilació d’unes aules al Joan Maragall; el tancament del porxo i el canvi de terra del menjador del Pompeu Fabra i la millora de l’aula TIC del Marta Mata. Les quatre actuacions han estat incloses al pressupost RAM (Reformes, Ampliacions i Millores) i segons expliquen Trucharte i Vadillo, tot i que encara no s’ha definit un calendari, és possible que es facin a partir de gener del 2019.