Els ‘súpers’ vilanovins també intentaran alliberar les seves heroïnes en la ‘Supernit a les biblioteques’

24 Mai 2018

Supernit_Dossier biblioteques-portada-V11


Els súpers tenen una cita aquest divendres, 25 de maig, a les biblioteques de la xarxa de la Diputació de Barcelona. La Biblioteca de Vilanova del Camí serà també escenari d’aquesta trobada, perquè s’ha sumat a la iniciativa de les “Supernit a les biblioteques”. Un grup de nens i nenes, acompanyats de les famílies, participaran en la recerca dels enigmes que han d’ajudar a la Nenúfar i la Matoll


La proposta ha tingut molt bona acollida a la biblioteca vilanovina i com ens  explicava la bibliotecària Teresa Mas, s’han omplert totes les places previstes per tal que els infants ajudin a resoldre els enigmes per alliberar aquestes heroïnes, la Nenúfar i la Matoll, les elfes de la família del Super3, que volen sortir de la Superbiblioteca on s’han quedat tancades a mans del malvat Sr. Pla.

Entre les vuit i les nou del vespre, els petits podran participar d’aquesta aventura del Club Super3 que compartiran els usuaris de totes les biblioteques de la xarxa. L’activitat l’organitzen des del Súper3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure la lectura entre el públic infantil i s’adreça a nens i nenes d’una franja d’edat aproximada als 6 i 9 anys.

La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que, des finals d’abril, s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, té al web un videojoc creat expressament per a l’ocasió.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by