Vilanova Comerç edita un nou vídeo per promocionar el comerç local

24 Mai 2018

Junta Vilanova Comerç (1)-1200


Amb el lema “Queda’t amb nosaltres. Queda’t a Vilanova”, Vilanova Comerç ha editat un nou vídeo promocionant els establiments associats. En aquest nou reportatge, que podeu veure a través de facebook, es fa promoció del Centre d’Innovació, seu de Vilanova Comerç i de la darrera campanya de l’entitat “Posem flors a Vilanova” que ha tingut molt bona acollida tant de públic com dels comerços participants


Els comerços protagonistes d’aquest segon vídeo promocional són: el Mercat de Sant Hilari, Sígrid Informàtica, Punt Viatges, Cristalleria Maria i el Racó de les flors, Kukada’s i Mar i Terra Restaurant.


La campanya Fora Stocks! oferirà del 2 al 14 de juliol productes a preus rebaixats i amb descomptes molt atractius


Aquest dilluns, Vilanova Comerç va celebrar una sessió ordinària de la Junta durant la qual es van decidir les accions que es portaran a terme properament. L’entitat ha programat del 2 al 14 de juliol, la campanya Fora Stocks! Leo García, dinamitzadora de Vilanova Comerç, explica que durant aquesta campanya  els establiments participants condicionaran un espai de la botiga on mostraran productes de temporada a preus rebaixats o amb descomptes atractius.


Aquest juliol, Vilanova Comerç sortejarà quatre sopars a la fresca per agrair la fidelitat dels clients


Vilanova Comerç aprofitarà també la primera quinzena de juliol per fer una nova campanya de promoció dels comerços associats seguint l’exemple de la campanya de les flors que van fer aquesta primavera. Els comerciants proposen fer un sorteig de quatre “sopars a la fresca” entre les persones que comprin als establiments associats que s’adhereixin a la campanya. És una nova campanya de fidelització de la clientela, explica Leo Garcia.