Els Vilarunners del Camí aconsegueixen bones classificacions a la Cursa de les Caves de Lavern

08 Nov 2018
Vilarunners 2018 (1)

Aquest diumenge es va celebrar la vuitena edició de la Cursa de les Caves. Una cursa entorn les caves, cellers i vinyes de Subirats a Lavern, que compta amb un circuit de 5 km i un altra de 10 km que es complementa amb la cursa de muntanya de Serralats, de 17,5 km, i la caminada de 12,5 km, de caràcter no competitiu. Aquest any un grup d’atletes dels Vilarunners del Camí vam participar a la competició aconseguint molt bones classificacions

Els Vilarunners del Camí van participar a la cursa de muntanya de Serralats on van fer molt bon temps. Ángel Sevilla va fer una desena posició a la categoria d’absoluts i una meritòria tercera posició a la de Veterans amb un temps d’ 1h 30’ 01”. Joaquín Grados es va classificar en vint-i-tresena posició en Absoluts i 2a posició en Màsters amb un crono d’1h 37’45” seguit de molt a prop per Camilo Grados que va classificar-se en vint-i-vuitena posició en Absoluts i 3r en Màster amb un temps d’1h 39’31”.

L’equip Vilarunner es completava amb Roger Lloreta que amb un temps d’1h 52’ 52” es va classificar en cinquanta-tresena posició i Óscar Grados que va acabar la cursa en 2h 25’19”.

El circuit de la cursa de muntanya era de 17,5 km per les  muntanyes de l’entorn del poble de Lavern, amb un desnivell acumulat positiu d’uns 600 m. Aquesta cursa pondera per la lliga de curses de muntanyes del Penedès, Correm per la Terra.