ERC presenta Marc Bernàldez, candidat a l’alcaldia de Vilanova del Camí, i el seu equip

08 Abr 2019

ERC de Vilanova del Camí va fer oficial, aquest divendres, la presentació de Marc Bernàldez i els membres de la llista que es presentaran a les Eleccions Municipals del 26 de maig

Presentació candidat d'ERC Vilanova del Camí Eleccions Municipals 2019
Marc Bernàldez

L’acte es va obrir amb la lectura d’una carta que Oriol Junqueras va escriure des de Soto del Real per donar suport a la formació de Vilanova, animant-los a no defallir, a seguir endavant amb optimisme treballant amb un somriure, cohesionats, amb voluntat i determinació i afegia: “… volem una majoria imbatible que faci imparable el nostre ideal Republicà i aquesta majoria comença per Vilanova del Camí, per tots i cadascun dels nostres pobles i ciutats…”

A continuació, Carolina Telechea, diputada al Congrés; Alba Vergés, Consellera de Salut i Xavier Castellana, senador de les Corts, van intervenir per donar suport a Marc Bernàldez i el seu equip. Van destacar la importància del treball que es fa a nivell municipal i van emplaçar la formació i al candidat Marc Bernàldez a continuar treballant amb ganes pel poble, a estar a peu de carrer, a fer-se visibles, a ser propers a les persones i escoltar-les per poder tenir èxit.

Seguidament Marc Bernàldez es va presentar com a ciutadà de tota la vida de Vilanova, testimoni de l’evolució d’un poble que ha crescut en número d’habitants però que ha minvat en serveis, abocant-se a créixer com a ciutat dormitori on no s’hi fa massa vida. Per tot això, va dir Bernàldez, la intenció és poder capgirar aquesta situació amb un poble amb més serveis, un poble que creixi al mateix ritme que els seus veïns i veïnes, amb idees de futur.

Durant el seu parlament l’alcaldable d’ERC ha llegit un conte en el qual la moralitat descriu l’ideal de la formació pel municipi i ha agraït el treball de tot l’equip que forma ERC Vilanova del Camí. Un treball encaminat a que Vilanova esdevingui un dels municipis punters a la comarca de l’Anoia.

La última part de l’acte ha estat dedicada a presentar, un per un, tots els membres que formaran la llista per a les Eleccions Municipals de maig de 2019, des del número 17 fins el número 2 explicant breument qui són, i què els ha portat a presentar-se a la llista d’ERC Vilanova del Camí.

Amb el lema: #SomEquip #SomVilanova, ERC Vilanova del Camí va voler demostrar ser un equip molt ben cohesionat, amb il·lusió i ganes de treballar junts per a la millora del municipi.

Presentació llista d'ERC Vilanova del Camí Eleccions Municipals 2019

Des d’aquí podeu consultar totes les llistes amb els candidats que es presenten a les Eleccions Municipals 2019 a Vilanova del Camí