Francisco Palacios presenta una candidatura jove amb ganes de millorar i transformar Vilanova

08 Abr 2019

Més d’un centenar de persones van donar suport aquest diumenge a Francisco Palacios, candidat de Vilanova Alternativa, a les properes Eleccions Municipals del 26 de maig. Simpatitzants i membres de VA ens van aplegar a Can Papasseit en un acte que va servir per presentar oficialment la nova llista de la formació

Presentació candidatura de Vilanova Alternativa a Can Papasseit

L’acte es va obrir amb els parlaments de Silvia Cáceres, actual regidora de Serveis Personals, qui va destacar la trajectòria del partit, dels bons moments viscuts però també dels moments més complicats i de les crítiques que reben d’altres partits. Crítiques que es fan per fer mal, va dir Cáceres, però que a Vilanova Alternativa hem sabut encaixar per fer-nos més forts.

La regidora va posar de manifest que VA treballa i continuarà treballant des del respecte i l’educació, malgrat les diferències d’opinió. Ens agrada escoltar els veïns i tenir en compte els seus desitjos per construir un municipi millor.

Tot seguit es va projectar un audiovisual per presentar l’equip que configura Vilanova Alternativa i cadascun d’ells va explicar perquè havien decidit confiar en Francisco Palacios i en la formació que lidera.

Camilo Grados, actual regidor d’Esports, va destacar la joventut que desprèn la candidatura de VA, un actiu important que aporta energia renovada i una nova visió del municipi. Després de recordar que Francisco Palacios porta tres mandats a l’Ajuntament vilanoví va demanar la seva presència a l’escenari.

Palacios va encetar els seus parlaments emocionat pel video que acabava de veure on tots els companys de candidatura es van desfer en elogis cap a ell. “Emocionat, sense paraules i agraït” així va dir que es sentia. El candidat a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals va destacar la valentia de totes les persones que formen la nova llista de Vilanova Alternativa, “la valentia per decidir sortir de la seva zona de confort i treballar per millorar Vilanova del Camí”.

Francisco Palacios va criticar l’actitutd d’algunes forces polítiques que no tenen arguments ni propostes per al municipi i per això basen la seva tasca en la crítica i en l’atac cap a altres formacions polítiques i fins i tot a nivell personal.

El líder de VA, va dir que es presenta a les properes municipals perquè s’estima Vilanova, és de Vilanova, ha crescut a Vilanova i hi ha format part més de mitja vida. Francisco Palacios va fer repassar la seva trajectòria social i política des dels 14 anys. Durant aquests anys, ha  format part del Comitè d’Agermanament, de la Comissió de Festes, dels departament de Cultura i d’Esports, ha col·laborat amb Ràdio Nova, va ser un dels fundadors d’un club esportiu i ha creat a Vilanova Alternativa. Tot plegat, va dir, per aportar el meu granet de sorra per millorar Vilanova. Palacios va fer pujar a l’escenari un per un a totes  les persones que formen Vilanova Alternativa. L’acte es va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents. 

Presentació llista de Vilanova Alternativa a Can Papasseit


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by