Es cerquen nens i nenes per formar part de les comissions que rebran a Ses Majestats els Reis d’Orient

11 Des 2018
REIS VILANOVA 2018 (1)-1

Des de la regidoria de Cultura ja es preparen per a rebre amb tots els honors, el pròxim 5 de gener, a Ses Majestats els Reis d’Orient. Estan organitzant diferents comissions: una de cant, una altra de lectors i una tercera d’ofrenes. La idea, explica la regidora Imma González, és que la quitxalla sigui, com l’any passat, la protagonista de la nit de Reis

La comissió de cant estarà dirigida per Sheila Grados i serà l’encarregada d’interpretar l’himne del Patge Makalí i un altre tema musical. Els assajos comencen aquest mateix divendres 14 de desembre, de 17:30 a 18:45 h, i per participar-hi cal tenir entre 6 i 10 anys. El segon assaig es farà el dia 21 també en el mateix horari. Ambdós dies, a Can Papasseit.


El Nadal a Vilanova del Camí


La comissió de lectors s’encarregarà de la lectura d’una carta a Ses Majestats. En aquest cas l’únic requeriment que es demana per formar part d’aquesta comissió és saber llegir amb fluïdesa.

La tercera comissió és la de les ofrenes, encarregada d’oferir alguns presents als Reis d’Orients. Per participar en aquesta comissió cal tenir quatre anys o més.

Els infants que estiguin interessats en participar en qualsevol de les tres comissions es poden posar-se en contacte el més aviat possible amb el servei de Cultura, carrer President Companys, 1, 2n pis, de dilluns a divendres, de 8:00 a 15:00 h. També hi podeu contactar per telèfon al 93 8054411 extensió 4.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by