L’Ajuntament convoca les entitats vilanovines a la recepció de Nadal i les fa còmplices del missatge d’aquesta trobada

11 Des 2018
Recepcio-entitats-2016-5
Imatge d’arxiu

Aquest cap de setmana s’enceta el gruix d’activitats que tant les entitats com l’Ajuntament vilanoví han preparat per celebrar les festes de Nadal. Una de les cites oficials al calendari és la recepció a les entitats vilanovines. Es farà el pròxim divendres, 14 de desembre, a les 19:30 h a Can Papasseit

Com cada any el consistori convida als representants de les entitats i clubs esportius locals a compartir una trobada per tal de reconèixer la tasca que fan al llarg de l’any; per organitzar activitats des d’àmbits molt diversos i per cohesionar el teixit associatiu. L’objectiu no és altra que posar en valor la feina del món associatiu.


El Nadal a Vilanova del Camí


Les associacions culturals, esportives, educatives, de lleure, de cooperació, de promoció del comerç… totes estan convidades a participar novament d’aquesta recepció institucional que enguany tindrà una particularitat: s’ha convidat a les entitats a enviar un vídeo de salutació de les festes que es projectaran, en pantalla gran, durant la vetllada. Serà una forma de resumir també el que ha suposat aquest 2018 per a cadascuna i per projectar què esperen assolir l’any 2019.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by