Es modifica el reglament del Centre d’Innovació Anoia per poder ampliar l’horari d’explotació del  servei de bar

19 Gen 2018

restaurant-Centre-Innovacio


El Ple de Vilanova del Camí va aprovar dilluns una modificació del reglament de funcionament del Centre d’Innovació Anoia que bàsicament afectarà l’activitat del servei de Bar Restaurant. La idea és ampliar els horaris per a l’explotació d’aquest servei que de moment està sense contractació. El passat 11 de desembre es va finalitzar el termini per a la presentació d’ofertes i no se’n va presentar cap, amb la qual cosa la licitació es va declarar deserta


La modificació dels horaris permetrà que el bar restaurant pugui equiparar els seus horaris als de la resta de serveis de restauració del municipi.

El regidor d’Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, va subratllar l’encert d’ampliar l’horari en aquests moments, tot referint-se a la modificació del POUM que també animarà algunes llicències que estan en marxa i que per tant faran encara més necessari el servei d’un bar al polígon.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, va confirmar, tal i com li va la regidora republicana Meritxell Humbert, que fora de l’horari habitual del Centre d’Innovació Anoia les portes d’accés al bar restaurant seran les exteriors i per tant, no es podrà accedir a les instal·lacions, ni fer servir els espais comuns.

La reforma d’aquest reglament, com va expressar Palacios, vol servir d’atracció per a l’oferta d’un possible explotador ja que equipara els horaris comercials als de la resta.

El punt es va aprovar per unanimitat.

Com dèiem en començar, la licitació del concurs de bar va quedar deserta perquè no es van presentar candidats. És per això l’Ajuntament ja ha iniciat un nou procediment per mitjà del qual ha convidat diferents empreses que puguin estar interessades a fer una proposta per a l’explotació del bar restaurant.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by