Es prepara l’abordatge del 20è Saló de la Infància de Vilanova del Camí

09 Des 2013

Saló Infància 2013Endinsa’t ja té a punt el programa del 20è Saló de la Infància de Vilanova del Camí, un projecte gestionat per l’entitat en conveni amb lAjuntament de Vilanova del Camí. Aquesta setmana es comença a fer la difusió en paper, a través de fulletons i pòsters a les escoles i equipaments municipals. Enguany, el Saló de la Infància continuarà amb la tradicional posada en escena de “El Glaciet” amb un nou lema: “Pirates al Saló!!!”. Els dies 23, 24, 27 i 28 de desembre, Can Papasseit es convertirà en un mar blau ple d’animals marins i altres elements característics de la vida dels pirates.

Tant la difusió d’aquest 20è saló com la decoració i ambientació prevista està relacionada  amb els pirates i el fons marí. El saló mantindrà els espais d’èxit d’anys anteriors, com el “Maquilla’t” o les manualitats reciclades; i també es renova amb d’altres innovadors: “L’espai 2.0”, “el mini tennis del Saló” i “els tallers d’alimentació”.

També s’oferiran activitats i espais gràcies al suport d’entitat i empreses vilanovines com el Club Tennis de Vilanova del Camí, APP informàtica i Sígrid Informàtica. A més, hi haurà propostes per dinamitzar l’esdeveniment amb les actuacions i la participació d’altres entitats i comerços del municipi, com Sweet India, Pastisseria Cal Rubio, MoltaXamba, Els Cabrons i l’Agrupació Cultural i Recreativa.

Una de les novetats aquest any serà un “foto-call” on els visitants podran fer-se una foto en família, ben divertida.

El 20è Saló de la Infància de Vilanova del Camí obrirà dilluns 23 a la tarda; dimarts 24 al matí, i divendres 27 i dissabte 28 en horari de matí i tarda. L’horari dels matins serà de dos quarts d’11 a dos quarts de 2 i el de les tardes, de dos quarts de 5 a dos quarts de 8 del vespre.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by