Èxit de participació a la 1a exhibició urbana de salt d’alçada de Vilanova del Camí |FOTOS i VÍDEO|

14 Set 2017


Des d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí es va apostar enguany per fer una exhibició urbana de salt d’alçada. El regidor Camilo Grados, volia posar en valor el fet de tenir esportistes d’alt nivell al municipi i contagiat per l’entusiasme que també hi va posar Hèctor Ramos, van dissenyar aquest acte


L’exhibició va reunir 7 esportistes d’alt nivell, 5 nois i 2 noies, participants habituals en campionats estatals, i a l’Europeu Sub-23.

La prova va ser una iniciativa dels atletes anoiencs encapçalats pel vilanoví Hèctor Ramos, entomada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que va comptar amb el suport del C.A. Igualada i de l’Ajuntament d’Igualada en la cessió de material.

Amb un notable èxit de participació i de públic, l’exhibició de salt d’alçada es va portar a terme dissabte a la plaça del Mercat, en el marc del programa esportiu de Festa Major.

L’acte va començar amb la presentació dels atletes del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez, Hèctor Ramos, Santi Ramos, Laia Moix i Núria Moix, acompanyats de l’atleta de l’ISS-L’Hospitalet Roger Martínez, i del valencià Alejandro Ferrer del Córrer el Garbí.

L’acte ben aviat va agafar un to animat i festiu, i la implicació del públic va ser molt agraïda. Cal destacar el bon nivell de marques assolit, malgrat el handicap de no saltar sobre el material sintètic habitual, el que els generava dificultats en una prova tècnica com el salt d’alçada.  Marc Sánchez i Hèctor Ramos van superar el llistó a 1,90 m., seguits de Santi Ramos amb 1,85 m., i de Roger Martínez i Alejandro Ferrer, amb 1,75 m. Laia Moix saltava 1,35 m., seguida de l’Infantil Núria Moix, amb 1,30 m.

L’exhibició va acabar amb una masterclass dels saltadors adreçada al públic L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, del regidor d’Esports Camilo Grados, de la regidora de Festes, Eva Vadillo i del president del CAI Petromiralles, Lluís Cañamares.