Una cinquantena de persones visitaran demà Vilanova en el marc de la campanya Barris Antics

15 Set 2017

Campanya llei de barris 2016-W


Vilanova del Camí acollirà demà dissabte l’acte de promoció de la ciutat emmarcat en la campanya “Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir”


Està previst que vinguin una cinquantena de persones, procedents dels 34 municipis que han participat en aquesta setena edició de la campanya “Barris Antics”.

La visita començarà a les 10 h a la porta de l’Ajuntament, on els regidors Juan Manuel Cividanes, Francisco Palacios, Imma González i Manuel Ocaña, els rebran de manera institucional i els acompanyaran durant la seva estada al municipi.

Després de la tradicional foto de família, començarà una passejada per l’entorn natural de Vilanova del Camí, que torna a comptar amb la col·laboració dels membres de la Colla Excursionista que faran de guies. Tenint en compte que a l’activitat hi participen persones grans i quitxalla, el recorregut que s’ha triat és senzill i assequible per a tothom.

L’acte s’acabarà amb un dinar a Can Muscons on també s’obsequiarà als participants amb un vídeo promocional del municipi.

També es convidarà als visitants a participar al Vilashopping, Nit de Tapes, previst per la tarda-vespre de dissabte.