Èxit de participació el passat 17 d’abril a la Celebració del Dia Europeu de la Informació Juvenil a Can Muscons | FOTOS

29 Abr 2019
Dia Europeu Informacio juvenil 2019 a Can Muscons

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

El passat 17 d’abril l’Espai Jove Can Muscons va commemorar el Dia Europeu de la Informació Juvenil amb diferents activitats des de les nou del matí fins a la mitjanit

Durant el matí 56 joves van participar als tornejos de Playstation, Futbolí, Billar i Tennis Taula, elements que es troben la zona de lleure de l’Espai Jove Can Muscons i que, segons explica el tècnic de Joventut Carles Palet,  van fascinar als joves vilanovins. Els guanyadors dels tornejos, van rebre a les 18h de la tarda els premis de la mà de la regidora de joventut Eva Vadillo i l’alcaldessa Noemí Trucharte.

Iker Acebedo de 14 anys i Naïm Mahmoudi de 16 anys, van ser els guanyadors en els tornejos de tennis taula i de billar respectivament i van ser premiats amb un carnet de la temporada d’estiu de la piscina municipal de Vilanova del Camí.

Javi Jiménez de 16 anys, va guanyar el Torneig de Playstation, premiat amb uns auriculars, un altaveu bluetooh i un carregador de mòbil inhalàmbric. I la parella formada per: Ilyas Megrouni i Ivan Rodríguez de 16 i 18 anys, van guanyar el torneig de futbolí premiat amb dues pilotes de La Lliga i uns auriculars de botó.

Durant tot el dia els joves podien entrar en un sorteig d’un altaveu Bluetooth compartint una foto a les seves xarxes amb el Hashtag #InfoCanMuscons. En aquest cas, ha estat Marta Tapiolas, de 17 anys, la guanyadora del sorteig que es va dur a terme per mitjà d’un vídeo en directe des del perfil d’Instagram de l’Espai Jove Can Muscons.

Al llarg de la tarda i la nit, les diferents activitats van aplegar més de 500 persones. Carles Palet destaca l’èxit del taller de creps, on els joves de forma gratuïta van poder cuinar-se una crep dolça o salada de la mà d’una professional, així com, la presentació del Col·lectiu Feminista nascut a les aules de batxillerat de l’Institut Pla de les Moreres.

La Jornada, va finalitzar amb un concert de La Séptima Trastada, que va animar la nit al jardí de Can Muscons amb la seva música de Rumba Fusió.

DiaEuropeuInformaciojuvenil2019aCanMuscons

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by