Promoció Econòmica reedita el desplegable I després de l’ESO? que aglutina tota l’oferta formativa

29 Abr 2019
diptic ESO 2019

Promoció Econòmica ha editat el desplegable I després de l’ESO? edició 2019-2020. En aquest desplegable es vol aglutinar l’oferta formativa més propera pels joves un cop finalitzat 4t d’ESO

Acabada l’escolarització obligatòria de l’ ESO, els i les joves han de triar què volen seguir estudiant. Amb la intenció de facilitar aquesta decisió, Promoció Econòmica  edita cada any  aquest recull actualitzat de l’oferta formativa, d’aquesta manera, es pot trobar, en un únic document, les diferents opcions formatives, s’hagi superat o no l’ESO.

El desplegable és una eina molt útil tant per a l’alumnat, com per al professorat de l’institut i d’altres professionals que assessoren els joves a nivell acadèmic.

El dies 11 i 12 d’abril l’orientadora laboral de Promoció Econòmica va participar en les jornades d’Orientació- Minifira de l’Estudiant- que es van realitzar a l’INS Pla de les Moreres pe als alumnes de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat.

En aquestes jornades es va oferir el Servei d’Orientació als i les joves i es va aprofitar per fer entrega del deplegable a tots els alumnes de 4t de l’ESO.


Accediu al tríptic al web municipal vilanovadelcami.cat1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by