Festa hindú de la generositat amb Sweet India, a Can Papasseit, en benefici del Banc de la Teca | ÀUDIO

13 Nov 2018

El Divali és una de les celebracions més importants a l’Índia. Coneguda també com la festa de la llum suposa la commemoració de l’entrada del nou any per als hindús. Durant cinc dies consecutius la generositat, la convivència i els bons desitjos marquen l’activitat festiva. Aquest diumenge, en el marc d’aquesta celebració hindú, l’escola vilanovina Sweet India torna a organitzar el Divali solidari, un festival benèfic per recollir aliments pel Banc de la Teca de Vilanova del Camí

Silvia Bautista (1)

Dos cops a l’any, Sweet India organitza aquests festivals solidaris per contribuir amb el Banc de la Teca. El primer s’acostuma a fer a l’estiu i el segon, en el marc d’aquesta festivitat religiosa que acostuma a celebrar-se a mitjans d’octubre o de novembre, segons el calendari lunar. També es fa en aquestes dates, segons explica la directora de l’escola, Silvia Bautista, perquè al Nadal l’agenda d’activitats ja va molt plena.

El festival d’aquest diumenge començarà a les cinc de la tarda, a Can Papasseit. L’entrada és gratuïta, però es demana la col•laboració dels assistents amb l’aportació d’aliments, preferiblement de llarga durada com oli, llegums o conserves en llauna.

D’altra banda, l’escola també viurà dissabte una jornada molt especial, perquè segons ha anunciat Bautista, els visitarà el mestre Sunny Singh. Dissabte farà doble classe de bollywood al centre, a les 11 del matí (pràcticament estan les 15 places ocupades) i a les 14:30 h.

Sweet India Diwali solidari nov 2018

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by