Més de 200 persones ballen al Centre d’Innovació Anoia

13 Nov 2018
ball gent gran al Centre Innovacio (1)

Més de 200 persones van ballar al Centre d’Innovació Anoia aquest dissabte. És la primera vegada que l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí organitza el ball de dissabte al Centre d’Innovació però l’experiència ha estat més que positiva

L’Associació de Pensionistes i Jubilats organitza des de fa anys, el ball de dissabte. Una activitat que es fa, sempre que és possible, a Can Papasseit donada l’alta participació. Malgrat tot, i tenint en compte l’extensa agenda d’activitats del municipi, Can Papasseit sol tenir molta demanda i no sempre és possible destinar-ho al ball de la gent gran.

En un esforç per trobar solucions, explica la regidora de la Gent Gran, Sílvia Cáceres, és que es van començar a valorar la utilització d’altres instal•lacions municipals com el Centre d’Innovació Anoia, amb el vist-i-plau i la col•laboració del regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios.

El Centre, diu Cáceres, ofereix una sala molt gran per ballar, una àmplia zona d’aparcament i a més a més hi ha servei de bar per fer petites consumicions a la mitja part. Aquesta setmana van ser 220 les persones que van participar al ball de dissabte al Centre d’Innovació, una xifra que des de la Junta del Casal han valorat amb molta satisfacció.

Cáceres està contenta amb l’acollida que ha tingut la sala del Centre d’Innovació que es continuarà utilitzant, diu, únicament quan Can Papasseit estigui ocupat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by