Fins a 9 dotacions de Bombers treballen en l’extinció d’un foc en una planta de reciclatge del polígon vilanoví

13 Mar 2019

Fins a 9 dotacions de Bombers, entre elles un helicòpter, treballen des de les 8:43 h en l’extinció d’un incendi a l’empresa Reciclatges Sabaté del polígon Pla de Rigat de Vilanova del Camí. L’empresa s’encarrega de la gestió de diferents residus, entre ells paper que compacta en grans bales. El foc està controlat però l’extinció total pot trigar encara algunes hores

El foc s’ha originat mentre es feien treballs de compactació de paper per a la construcció de les bales. Segons han explicat fonts de la Policia Local de Vilanova del Camí, ha saltat una espurna que ha originat el foc que ha començat a cremar ràpidament el paper.

En les tasques d’extinció hi participen fins a nou dotacions de bombers i un helicòpter que s’encarrega d’anar remullant la zona i que ha creat gran expectació aquest matí, ja que carrega l’aigua del riu al Parc Fluvial.

Els efectius de Bombers han traslladat bona part de les bales de paper a un espai diferent per continuar remullant-les ja que el foc continua cremant somort al seu interior.

Una ambulància del SEM també s’ha desplaçat fins al carrer Teixidors, on té seu l’empresa de reciclatge. Segons hem pogut saber a través d’un avís del CECAT, quatre persones haurien estat ateses, afectades pel fum, però sense gravetat.1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by