COMUNICAT DE PREMSA | Vilanova 365 sobre l’asfaltat del carrer Joan Miró

13 Mar 2019
V365-logo-fons

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Vilanova 365:


Davant de les acusacions sobre electoralisme en el vot en contra sobre la urbanització del carrer Joan Miró, des de V365 manifestem les següents consideracions:

El vot de l’oposició està justificat en quant trobem desmesurada l’aportació que han de fer els propietaris dels terrenys afectats – un d’ells ha de pagar 26.000 euros.

L’Ajuntament pot disposar de recursos propis per fer-se càrrec d’una part de la despesa – si el govern hagués treballat els pressupostos de 2019 es podria incloure una partida per aquesta actuació – i per una altra banda es poden aconseguir subvencions externes per destinar-les a aquest carrer. D’aquesta manera el carrer es podria asfaltar i els veïns no haurien de pagar tant.

Això que demanem és exactament el mateix que es va fer al Carrer Major o Santa Llúcia. Lamentablement, no s’ha fet ni una cosa ni l’altra, ni tenim pressupost ni s’han buscat altres subvencions.

L’asfaltat del carrer s’ha de fer però no a correcuita, perjudicant a tres veïns i dient que es prioritari –dos mesos abans de les eleccions després de 2 anys de govern.

Demà podem ser qualsevol de nosaltres, 26.000 euros no és un quantitat petita i si es treballa bé es pot reduir. Defensem la millora del carrer i defensem als veïns. Considerem que amb una mica de temps es pot treballar per aconseguir finançament suficient com a alleugerir l’aportació dels veïns.

Vilanova 365


Àrea informativa dedicada als partits polítics de Vilanova del Camí1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by