COMUNICAT DE PREMSA | PSC Vilanova del Camí | Noemí Trucharte: “L’oposició posa els seus interessos electoralistes per davant dels veïns de Vilanova”

13 Mar 2019
PSC - carrer Joan Miro-

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat pel PSC Vilanova del Camí:


El PSC de Vilanova del Camí lamenta que el conjunt de l’oposició del consistori -exceptuant la regidora no adscrita Meritxell Humbert- hagi votat en contra del projecte d’urbanització del carrer Joan Miró en el darrer ple municipal.

L’alcaldessa del municipi, Noemí Trucharte, considera que “això demostra que l’únic que els importa és intentar desgastar-nos pensant en les eleccions municipals, oblidant que tots els que estem a l’Ajuntament ho fem per servir als ciutadans de Vilanova. Nosaltres ho tenim clar i així ho hem fet sempre. Sembla que Vilanova 365, Veïns amb Veu, ERC i CiU no”.

Trucharte afegeix que “només l’interès electoralista pot fer entendre el vot en contra d’aquests partits al projecte”, consistent en la primera urbanització d’un tram de 25 metres del carrer Joan Miró, al barri de Bonavista del municipi. L’alcaldessa explica que “vam treballar de la mà dels propietaris implicats i per primer cop teníem el seu acord i recolzaven tirar endavant la urbanització”.

Noemí Trucharte defensa, a més, que “les contribucions especials que hem plantejat per aquesta urbanització són menors que les que han hagut de pagar els veïns en altres projectes de governs anteriors”.

El PSC reclama al conjunt de forces polítiques vilanovines “que posin per davant els interessos dels veïns, és per fer una Vilanova millor per l’únic que estem aquí, no per desqualificar als altres per intentar aconseguir un grapat de vots”.

Per a més informació: Noemí Trucharte
Telèfon: 626 14 94 97
Correu electrònic: agrupaciopscvilanova@gmail.com

PSC Vilanova del Camí


Àrea informativa dedicada als partits polítics de Vilanova del Camí1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by